Evangelische boekhandel

 Start   Algemeen   Foto-Impressie   Waar te vinden   Openingstijden   Bestellen   Contact 

"Bijbel-In" in het hartje van Hilversum

Welkom
Hartelijk welkom op de website van de Evangelische Boekhandel "Bijbel-In", gevestigd in het overdekte winkelcentrum Hilvertshof te Hilversum.

Historie
In de jaren '60 hebben een aantal mensen uit diverse kerken het initiatief genomen een evangelisatiepost te beginnen op de Groest in het centrum van Hilversum. Toen in de jaren '70 het overdekte winkelcentrum Hilvertshof openging, kreeg deze evangelisatiepost een onderkomen in het winkelcentrum en ging verder als evangelische boekhandel "Bijbel-In".
Sinds 1999 is de Bijbel-In gevestigd op de huidige locatie op de tweede etage tegenover de roltrap van Hilvertshof aan de Zeedijk.
Het doel is nog steeds om mensen in aanraking te brengen met het Goede Nieuws, dat Gods liefde naar hen uitgaat.
Het werk in de winkel wordt met enthousiasme gedaan door een groot aantal vrijwilligers uit diverse kerkelijke gemeenschappen, die gezamenlijk de hele organisatie draaiend houden.

Assortiment
Het assortiment in de winkel bestaat uit een groot aantal bijbels in diverse vertalingen, christelijke lectuur, CD's, DVD's, kaarten, sieraden en cadeau-artikelen.
Ons streven is een breed assortiment aan te bieden. Als wij een artikel niet in voorraad hebben, dan hebben wij dit na bestelling in het algemeen na een paar dagen in huis. Het is ook mogelijk uw bestelling telefonisch (035-6214674) of via internet bij ons te doen. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons bestelformulier.
U krijgt dan van ons bericht wanneer u de bestelling kunt afhalen in de winkel.

Wij rekenen graag op u als klant.

Dus: tot ziens in de Bijbel-In !